Timmar

Ha, det är lite komiskt. Nu när jag skriver detta så är klockan 04.07 och jag har fortfarande inte gått och lagt mig. På torsdagar står min väckarklocka på 03.30. Jag funderar på att dygna, inte gå och lägga mig förens i morgon kväll. Men så slog tanken mig att det är nyårsafton och att jag inte bör somna vid 20.00 och sova för natten. Det blev svårt det här, men jag måste bestämma mig typ nu om jag ska sova eller inte, för annars blir det för sent…..

Jag testar att lägga in en bild här, får se hur det kommer gå. First time!

file://localhost/Users/emeliehallblad/Pictures/iPhoto-bibliotek.photolibrary/Previews/2013/12/31/20131231-023325/FYrT4UfXTtmObzvIwS67cg/DSC00079.jpg

DSC00079

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>