”Hon”

Här har vi henne. Bloggens stjärna, huvudpersonen. Den vackra kvinnan som har skapat all denna j*vla sorg, ilska och konstiga känslor. Jag saknar henne. Jag älskar henne. Så äckligt mycket! Jag blir spyfärdig vid tanken av att hon verkligen är borta. Jag vill inte! Jag orkar inte mer. Ge mig tillbaka henne. Ge mig tillbaka den gamla goda tiden då allt faktiskt var bra. Då jag hade henne.

IMG_4458

 

Ser ni hur fin hon är? Vilket leende! På passfoton eller vad det är så brukar de flesta (vad jag har sett) se allvarliga ut. Men min mamma ler, och hon är så fin! Så vacker! Jag smälter.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>