Glasgravstenen

Idag var jag, en av mina kusiner, en av mina morbröder och hans sambo hos mamma på besök. Det var första gången de såg glasgravstenen och de menade att bilderna som jag har lagt upp inte var rättvis. Alltså att den är finare i verkligheten än på bilderna. Och det kan jag hålla med om, det är svårt att få med det vackra på bild tyvärr. Och vi är enade om att mamma har den vackraste och finaste gravstenen på Öland iaf.

Det var en av mina mostrar som hittade en hemsida med dessa stenar. Så hon kom med förslaget och jag föll för det. Speciellt denna då, med just detta motivet. Konstnären till dessa mästerverk heter Peter Ahlén. Han har även fått hjälp av sin fru / sambo / flickvän. De är båda väldigt trevliga, kommer från Stockholm. Vi var deras första kund. De har tidigare gjort glasgravstenar till någon av sina anhöriga, men aldrig riktigt kommit ut. Nu har de en mer lättåtkomlig hemsida så förhoppningsvis kommer de få fler kunder när det just gäller gravstenar. Jag tycker att det är rätt coolt! De har gjort ett glasverk som kungen fick på sin 60-årsdag. Tänk, kungen, min mamma. Coolt.

Tänkte marknadsföra deras ide lite. Här har ni hemsidan. http://www.glasgravsten.se/sv/hem/  . Jag hoppas ju egentligen att ingen av er någonsin kommer behöva kontakta en sådan här firma. Men det blir tyvärr alltid ett måste någon gång i livet, och då tycker jag att alla ska ha denna valmöjligheten! För de är så vackra! Visst, är man gammalmodig då är dessa inget alternativ, men har man ett öppet sinne och välkomnar nya idéer och framtiden så kan dessa bli stora på marknaden.

Stenarna skall vara fina med solens strålar och med frost på. Även lätta att rengöra. Jag kan inte annat säga än att jag är nöjd! Och jag har fått känslan av att jag inte är ensam om den åsikten i släkten.

DSC00079DSC00082DSC00084DSC00093DSC00110DSC00099DSC00090DSC00085DSC00115

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>