Min tideräkning

Jag har inte den tideräkning som de flesta använder sig av. Jag ser inte framåt, utan jag räknar bakåt. När jag tex tittar på bilder, läser texter, minns med mera, då tänker jag alltid ”vilket datum var detta? Levde hon då?” Och verkligen VARJE gång det visar sig att bilden eller liknande kommer från tiden innan hon försvann, då tänker jag  ”va lycklig jag var då. Jag hade allt. Varför klagade jag då? Jag önskar mig tillbaka till den tiden!” Jaa…. Jag vet inte vad jag ville med detta inlägg, men shit vad jag önskar mig tillbaka till den tiden då hon levde! Helst då jag bodde hemma och träffade henne varje dag! Jag saknar det! Jag saknar henne! Så förbannat jävla mycket!

images-1

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Min tideräkning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>