Älskade mamma

”Älskade mamma! Jag önskar att du fanns med oss levande varelser här på jorden som du gjorde förr. Jag önskar att du kunde vara med och se alla dina barn och barnbarn växa upp. Se hur vi alla utvecklas. Stå vid vår sida när vi gör misstag. Låta oss stolta presentera våra värk och goda gärningar. Det finns så otroligt många skäl till att vi önskar dig här. Det största skälet är nog att vi fortfarande skulle vilja leva av din kärlek.”

IMG_5217

 

3 av dina finaste mästervärk! Du hade varit så stolt…. <3 Jag är stolt över vad du har skapat! De byggde två jakttorn helt själva. Finaste pojkarna!

 

Vi saknar dig älskade mamma! </3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>