13 mars 2014 = Ett jävla halvår

Hej

Idag är det torsdag den 13 mars. Det betyder att det idag är 6 månader sen hon försvann. 6 månader = ett halvt år. När jag tar mig en snabb funderare känns det som att hon dog för väldigt länge sen. Mycket mer än ett halvt år. Men samtidigt känns det som att det hände förra veckan.

Ett halvt år. Tänk hur många halvår till som jag kommer att få leva utan henne. Hur många år till som jag kommer lida av den smärta och sorg som hon lämnat efter sig. Hur ska jag orka med det? Och det gäller ju inte bara mig. Utan vi är ju så många fler som känner som jag.

Idag hade jag syvmöte med en lärare på skolan. Han frågade om det var något annat som jag funderade på utöver eventuella framtida studier. Då sa jag att jag tyckte att det var svårt i skolan. Koncentrationen som jag tidigare har haft ligger för tillfället på noll. Han sa något i stil med ”Det är inte så konstigt med tanke på vad du har gått igenom. Och man måste acceptera att det kan ta tid att komma över en sådan sak. Ett år. Kanske två. Du ska vara glad över att du faktiskt än så länge är godkänd i alla ämnen. Att du överhuvudtaget är här. Du bör inte ha dom kraven på dig själv som du tidigare har haft när det gäller att uppnå vissa betyg i ämnena. Bara sålänge du får din examen så ska du vara glad. Mer begär inte vi av dig, och det bör du själv inte göra.”

När han pratade om ”tuff period” osv blev mina ögon tårfyllda. När han fortsatte att visa medkänsla så blev tårarna för många och för tunga för mina ögonlock att blinka bort. Jag började gråta. Jag hatar att gråta inför folk. Det känns för personligt liksom. Men ändå så kändes det okej idag. Okej att vara mänsklig och visa att jag inte mår bra. Visa att jag fortfarande kan vara ledsen. Jag berättade att det just denna dag var ett halvår sedan. Han är en bra lärare och person, så han förstod ju varför jag var ledsen. Och det känns skönt att veta att lärarna inte har några höga krav på mig. För det hade jag inte pallat med.

Men ett halvår. Jag är tom. Det finns inget ord som kan beskriva hur jag mår. Hur jag känner mig. Det gör så ont! Saknaden! Shit asså! AAJJJ!

”Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte detta mer! Jag strejkar!

 

images-3

 

images-1

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>