Grattis älskade mamma! <3

IMG_4458

Idag den 28 mars fyller vår älskade mamma år. Hon skulle fyllt 38 år. 38 YNKA, små, få år! Det gör mig galen att hon inte fick uppleva fler av sina födelsedagar!

Inte fasiken visste vi att hennes förra födelsedag blev den sista. I så fall hade jag sett till att släkten samlade ihop till en dator till henne som hon så gärna ville ha – och behövde. Men i stället fick hon ett par stringtrosor och ett par vanliga av finare märke av mig. Jag tänkte att hon skulle få känna sig sexig för en gångs skull då hon inte hade några särskilda innan. Hon blev glad över dom. Och jag vet att de har använts minst en gång i alla fall.

Förra året firades jag, broder Casper och mamma tillsammans hemma hos mig och Andreas i färjestaden. Jag tänkte att gästerna blir många, med olika smaker, så därför skulle vi tre ”födelsedagsbarn” ha varsin tårta i olika smaker. Casper fick en godistårta med tre ljus. Mamma fick välja på om hon ville ha chokladtårtan eller hallontårtan. Hon valde hallontårtan. Jag hade mer än gärna kunnat tänka mig att firas så igen. Vi tre ihop.

IMG_4408       IMG_3738

Men dom säger att det inte är möjligt. För hon är tydligen ”död”. Så det planerades att mormor, moster Ylva, jag och mina bröder skulle till graven för att gratta henne. Vi hämtade upp mina två yngre bröder – Gustav och Casper. Men jag hade så gärna velat ha mina tre äldre bröder med oss, Sebastian, Joakim och Alexander. Men de kunde inte vara vid graven då vi kunde vara där… Så de tre åkte dit direkt efter skolan.

Jag hade en plan, ett önskemål. Alla vi sex barnen skulle stå vid graven fint uppställda. Vi skulle sjunga ”jag mår hon leva” och släppa våra ballonger som skulle flyga upp mot himlen. Men riktigt så blev det inte… Vi blev bara hälften av barnen. Och ballongerna som vi hade skrivit eller ritat på flög inte iväg. Det var för första gången vindstilla där. Så vi fick knyta fast ballongerna vid graven i stället.

 

DSC00382 DSC00384DSC00380

DSC00385DSC00386DSC00393

 

 

 

DSC00407DSC00408DSC00403

Jaa herre gud. Shit va jag saknar henne! Faan också…. Jag önskar att jag kunde ge dig en kram. Krama om dig och sprida kärlek över till dig! Älskade söta saknade mamma, grattis på din dag! <3 <3 <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>