Inlägget kommer senare

Hejsan!

Jag beslöt mig tidigare ikväll att jag skulle skriva ett inlägg senare ikväll, att jag skulle tillåta mig själv att gråta. Men dum som jag är så vill jag också slappna av innan jag somnar framför ett avsnitt ”bones”. Och jag hinner inte göra båda sakerna så jag väljer att vänta med inlägget tills i morgon om jag har tid…. Hoppas det, jag behöver verkligen få ur mig en massa!

IMG_4419

IMG_4422

Jag har många gånger tänkt att jag inte har delat med mig om bilder från begravningen. Och nu när minerna från denna jävla dag kom fram så tänkte jag att det vore lämpligt kanske. – Tänk att hon ligger där i… Där nere…  Helt jävla ofattbart!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>