”Morsjävlafuckingdag”

Jag ligger fortfarande i sängen och slappar. Idag är det tänkt att jag ska göra klart mina skoluppgifter som ska vara klara och inlämnade nu på onsdag.

Jag öppnade nyss upp fb för att bli uppdaterad. Och joo det blev jag!

”grattis på morsdag bästa mamma! <3″ och mamman är taggad.

Många sådana läste jag inom loppet av bara en minut. Under denna minuten växte ett stort hat och jag känner, gå och dö alla mammor. Jag hatar er. Jag vill inte veta av er!

Ögonen ger ifrån sig några tårar och efter ett tag vill jag inte att alla mammor ska dö. Utan jag vill snarare att min mamma ska komma tillbaka! Jag vill också kunna gratta min mamma på mors dag! Det är så orättvist att hon är borta!

Det är första morsdag utan vår mor. Det känns rätt meningslöst att denna dagen finns. Jag vill bara ligga i sängen hela dagen, med rullgardinerna nerdragna och inte prata med någon. Jag vill bara dö, eller rättare sagt försvinna denna dag. Det gör så ont!

Det gör så ont att jag inte kan åka till den finaste graven på Öland för att ”besöka” henne. Jag vill verkligen det! Men kan inte…!

Ännu en sak som man vill ändra på men ens makt är helt oviktig, helt lönlöst. känslan av att inte ha någon kontroll är knäckande!

Jag känner att det kommer gå åt helvete med läxorna idag, jag lär ha ännu mindre focus än vanligt.

 

Ha det så jävla kul med era mammor! ——– ta vara på tiden med dom! <3 </3

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>