Som förväntat

Hej igen!

Idag skulle jag ju plugga, men som förväntat har jag inte gjort någonting… Jag började läsa på en hemsida men så började jag gråta. Jag har verkligen inte haft koncentrationen till skolarbeten sen mamma dog, och verkligen verkligen inte idag… Det slutade med att jag grät mig till sömns på soffan och vaknade vid sju när min bror ringde.

Eftersom att jag ska upp vid 06 i morgon för att gå på möte med byggnads så måste jag somna i hyffsad tid ikväll, så jag tänkte gå ut en sväng nu.

Idag hade jag verkligen behövt någon som jag tycker om som kunde hålla om mig. Gråta med mig, torka mina tårar. Säga att allt blir bra. Idag hade jag behövt omfamnas av kärlek då jag saknar kärlek av den person som jag älskar mest av allt i världen!

Faan…. !!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Som förväntat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>