What??

Alltså… Var är hon? Min mamma? Jag har inte träffat henne på länge nu. Jag saknar henne! Minnerna som jag har av henne börjar försvinna. Jag vill minnas henne. Jag vill se henne. Jag vill träffa henne. Jag måste träffa henne! Jag vet inte vart jag ska ta mig till?! Jag är så tom. Samtidigt är jag fullproppad av hat och ilska! Hur ska jag överleva? Alltså leva leva. Inte bara funka, inte bara göra. Utan vara här och nu, må bra, andas, känna, ni vet, känna sig levande. För tillfället känner jag mig som en robot som är programmerad att göra vardagliga saker. Men jag vill leva, känna mig mänsklig.

 

I söndags var det 10 månader sen hon försvann… När jag tänker på det känns det som förra veckan, sen känns det som att hon aldrig har funnits! Herregud…. Vart ska jag ta mig till….?

 

Mina känslor alltså… Jag kan inte förklara vad eller hur jag mår och känner, jag tror inte att det finns passande ord eller förklaringar som kan få andra att förstå. Det får mig att känna mig så fruktansvärt ensam….

IMG_4458

Min, vår älskade saknade mamma! <3 Helvete också!!

 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “What??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>