Låt

 

YouTube Preview Image

(Funkar länken?)

en låt som får mig att tänka på mamma. Detta var en av hennes favoriter och jag minns hur volymen höjdes när denna spelades. Vi båda fyllde lungorna med luft för att sjunga ut de höga/långa tonerna. Underbart! <3 en dyster men bra låt. Jag har hade ingen aning om vad de sjöng (okej inte nu heller) och det är jag osäker på om mamma heller visste…?

 

Åhh vissa låtar har ett större grepp om mig än andra, de flesta är mammas favoriter som blev mina. Så 90-tal får mig oftast att må gott. Minnen, dofter, känslor från barndomen då allt va helt fantastiskt! Smärtfritt. Ett liv med ens älskade mamma. Det var tider det…. :(

 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Låt

  1. Länken funkar, älskade Em!
    Låten är utgiven 1994 och var en protest mot våldet och konflikterna på Irland. Just denna låt är ägnad till 2 små pojkar som blev dödade när de var ute och lekte på gatan.
    Det fanns mycket krig och konflikter även på 90-talet, men då var du bara ett litet barn och var förskonad mot allt, tack och lov.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>