Låtar

YouTube Preview Image

 

ännu en låt som dök upp idag som är en ”mamma låt”.

 

Snälla skulle ni som kände mamma kunna skriva ner minnen som ni har med henne? Vad känner ni när ni hör dessa låtar? (Det kommer komma fler inom en snar framtid) finns det någon koppling mellan henne och vardagliga ting? Osv

 

Jag känner att jag behöver höra, jag behöver läsa, jag behöver känna, jag behöver minnas, jag behöver le. Så snälla ge mig något! Även att vi inte delar samma minnen med mamma så läser jag mer än gärna vad ni har att dela med er av! Jag  behöver detta, jag behöver henne.

Jag behöver henne! <\3

 

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Låtar

 1. Emelie… Vad kan jag säga.. Jag har inget minne med musik om med din mamma. Men jag kommer så väl ihåg när hon kom till sporthallen för att titta på dig när du klättrade. Hon tyckte att du var så duktig (det är du) och hon sa att hon aldrig skulle våga klättra så högt. Hon var stolt över dig och jag vet att hon skulle vara det över dig nu med! Stora kramar

 2. Älskade Em!
  Din mamma var redan som liten en hängiven lyssnare av musik, jag fick aldrig ha mitt rum ifred, eller mina skivor o kassettband för henne, typisk lillasyster med andra ord!
  När vi blev äldre lyssnade vi ofta på musik tillsammans, då fanns ju inte Spotify!!
  När hon bodde i Kalmar brukade hon ”tokstäda” till hårdrock och musik med lite ös i.
  Både hon o jag är, förlåt var (ja jag är ju fortfarande) barnsligt förtjusta i lite rebellmusik, typ Sinead O’Conor, U2, Billy Idol, Gasolin mm mm.
  Sån musik får mig att må bra, och jag vet att det gav henne samma känsla. Må-bra-känsla och energikick!
  Men det tog över 9 månader efter hennes död som jag kunde förmå mig att återigen städa med musiken i bakgrunden! Men numera ger det mig en energi igen, fast givetvis är det en del låtar som påminner mest om din mamma. Fast jag blir inte ledsen längre utan jag är tacksam för det vi fick uppleva och tacksam för minnena tillsammans med henne, allt roligt vi gjorde och allt tokigt vi hittade på!
  Puss o kram, älskade Em!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>