Varför

VARFÖR?VARFÖR?VARFÖR?VARFÖR?VARFÖR?VARFÖR?!VARFÖR?!VARFÖR?!VARFÖR?!VARFÖR?!VARFÖR?VARFÖR?!VARFÖR?!VARFÖR?!VARFÖR?!VARFÖR?!VARFÖR?!VARFÖR?!VARFÖR?!VARFÖR?!VVVVAAAARRRRFFFFÖÖÖRRRR?!?!?!?! Hur i hela helvete går det ihop?! Hur?! Varför?! VARFÖR?! Det går inte! Det är inte möjligt! Det är inte sant! Det finns inte en enda möjlighet att detta kan vara sant?! Hur i helvete kan hon vara borta?! Föralltid?! Hur länge är föralltid? Hur länge kommer hon vara borta? Är det säkert att hon inte kommer tillbaka?! Borta föralltid?! Som i att aldrig, någonsin, neverever i hela mitt liv på denna jord få träffa henne igen?! Hur är detta möjligt?! Det går inte! Men hallå jag måste ju få träffa min mamma!! Min älskade mamma, bästa vän och syster som för alltid har varit den mest värdefulla människa i mitt liv! Hon kan inte vara borta?! Föralltid?! Kunde det inte ha varit någon annan som inte betyder något för just mig? Var det tvunget att det skulle vara min värdefullaste ägodel?! Det är så jävla orättvist! Hur ska jag kunna orka leva mitt liv med denna smärta, ilska, sorg och saknad?! Det går ju inte! Jag känner det ju redan nu! Det är fan bäst för henne att hon kommer tillbaka! Snarast! Det är fan inte sant! Det går inte! JAG VILL INTE!!! Jag går sönder. Mitt hjärta brister. Mitt hjärta blöder. Det känns som att jag långsamt plågas till min egen död. Är det någon som förstår hur jag känner? Det känns inte så. Jag känner mig så fruktansvärt ensam! Lämnad. Övergiven. Jag skakar, gråter, minns, får ont i huvudet. Men hur kan detta vara sant?! Det är liksom inte möjligt! Var detta tvunget att hända? Varför mig? Varför min mamma? Varför mina bröder? Varför min familj? Varför min släkt? Ingen av oss förtjänar detta….  Varför….. ?

 

Men herregud. Vad är det med mig? Mina tankar beter sig som ett barns. Ett barn som inget om livet och världen förstår. Ett bortskämt oskyldigt barn som bara vill leka och ha kul hela tiden. Jag vet att min mamma är död. Jag vet ”varför”. Varför ifrågasätter jag det då? Så onödigt! Ibland kommer jag till en viss del i sorgeprocessen då tankarna bara forsar. Jag blir som helt förstummad. Trotsig. En trotsig treåring typ. Ifrågasätter. Vill skylla på någon. Jag vill strypa moder natur och få det ogjort! Aa jag vill få det ogjort!! Jag vill ha henne tillbaka! Jag blir som ett barn som i affären tjatar på sina föräldrar om godis. Tillslut efter mycket omochmen får dom godiset. Förvirrande tänker jag att om jag tjatar tillräckligt mycket, då får jag tillbaka henne. Knasigt, jag vet…

 

Det det är en smärta som inte går att beskriva. En smärta som tyvärr måste upplevas för att förstå. Annars förstår man inte! Man kan ana, men inte förstå. Smärtan får mig bara att vilja försvinna. Sova? Dö? Ingen aning. Bara den försvinner! Jag hade nästan gjort vadsomhelst för att få smärtan att försvinna!

 

Jag har mått sådär idag. Grät lite på morgonen. Och nu inatt blev det väl bara för mycket (?) På ett sätt är det skönt att ”bryta ihop”. Man kan typ andas ut för ett tag. Det känns även rätt så bra att skriva av sig. Även att vissa kan läsa det. Det känns rätt så bra att några i min vardag kan få en förståelse varför jag gör som jag gör, ser ut som jag ser ut, säger som jag säger, agerar som jag agerar, mår som jag mår. Har man läst detta, då kanske, kanske personer kan ha en gnutta förståelse till hur mitt liv ser ut och varför jag är som jag är. Jag har varit en annan. Men nu är jag den jag blev. Förhoppningsvis kan jag dra någon nytta av det. Förvandla det till något positivt. Få mig till en bättre människa och snickare.

Förstår ni?

 

Ha det så bra som det går, och för bövelen undvik dödsfall, bråk, svek, ondska och negativet! Älska istället! Förmedla din kärlek och tacksamhet till dina nära och kära! För en hemsk dag, då kommer du aldrig kunna förmedla det till den människa som du älskar mest av allt! </3 Säg alla fina och bra saker till dina medmänniskor, du kommer annars ångra dig stort en dag om du aldrig fick det sagt! Tro mig, jag vet….

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>