Psykologen

Hej igen!

 

Jag har börjat gå till en psykolog igen! Vita villan som innan men en ny att samtala med då den tidigare har slutat. Den nya är jättebra och jag längtar varje gång då jag ska dit. Micke sa en gång (innan jag började hos psykologen) då vi bråkade att jag borde gå dit minst två gånger i veckan. Detta berättade jag lite skämtsamt till psykologen och hon höll med honom. – det känns som att då har jag verkligen mycket i mitt liv som måste bearbetas, då psykologen (som jag förövrigt inte betalar något till) också tyckte det.

Mitt dåliga mående har påverkat min och mickes relation negativt. Inte konstigt! När jag är ”klar” i huvudet och sinnet då förstår jag att det kan inte vara lätt att ungås, bo och vara ihop med någon som mår psykiskt dåligt. Det tar på båda två….

Jag är oerhört glad över att han inte har gett upp än! Min lille gosepojk <3

 

 

(Detta inlägg skrev jag någon vecka innan jul, men tydligen hade det lagts i utkast?Jag slänger upp att ändå)

 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Psykologen

  1. Älskade Em!
    Det är inte lätt att umgås, bo och leva med någon annan! Även om båda är ”friska”, alla har vi våra tillkortakommanden och att leva med någon annan innebär att mötas på halva vägen. Du kan ALDRIG förändra någons personlighet, men du kan ändra din egen inställning och gå halva vägen var. Ibland måste man stanna upp och tänka efter; ”är detta viktigt för mig? är det värt att lägga min energi på att få min vilja igenom?”.
    Jag hoppas att det inte var ett försök från honom att använda härskartekniken; skuldbelägga… Då bör du fort som attan slänga ut honom!!! Det var hur som helst inte snällt av honom. Han kanske oxå behöver gå i terapi???
    Jag älskar dig, min Em! Hur du än är och vad du än säger!
    Puss o Kram<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>