Bara ett barn

Jag är faktiskt fortfarande bara ett barn som faktiskt fortfarande behöver sin mamma!!! </3

 

 

Det gör så jävla ont! Så oerhört ont! I hjärtat. I själen. I kroppen. Jag vet inte vart jag ska ta vägen åt?! Vart ska jag ta mig för att få träffa henne igen? Hur ska jag göra? Vart hittar jag henne? Jag behöver henne nu!!!

Det är så jävla orättvist! Jag tycker inte att jag förtjänar det här! Min mamma! Min mamma är den enda under hela min livslängd som har betytt mest för mig! Alltid! Hon har inte varit en vän som kommit och gott. Utan hon har varit där sen jag föddes, ja även innan tog hon sig bekymret att bära runt på mig i hela nio månader! Hon har varit min mamma, dotter, syster, bästa vän, värsta fiender. Vi var varandra för lika på vissa sätt att det kunde skapa problem i vardagen. Men vi var även så olika. Tänk er, två kvinnor (eller en ungdom-blivande kvinna), i samma hem, under samma tak, vid samma matbord under hela 16 år. Vilken turbulens! Enda tjejerna i huset, mens samtidigt, pmsbråk med kort stubin. Båda samtidigt. Herren jävlar vad jag kunde hata det då. Men herren jävlar vad jag saknar det NU! Det blev bara 16 år. Det borde ha blivit fler! Jag känner mig inte nöjd! Jag känner mig inte klar! Det skulle ha blivit många fler år!

Nu ångrar jag mig som satan att jag bodde med min dåvarande pojkvän! Varför kunde inte jag ha gjort som de allra flesta  studenter? Bo i ett studentboende två-tre nätter i veckan och spendera resterande nätter hemma i flickrummet hos föräldrarna? I mitt fall blev det så att jag träffade min mamma ca en gång i månaden. Och det är på tok för lite! Särskilt med tanke på vilken relation vi hade! Jag förstörde det! Jag förstörde mitt livs viktigaste förhållande! Och tack vare det tog det slut helt! Helvete!!

Jag villl inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte detta! Jag vill inte att hon ska vara död! Det går bara inte! Det är inte möjligt! Hur fan KAN det vara möjligt? 37 år?! Sexbarnsmamma! Det borde fan vara olagligt att dö när man har sån betydelse för så många! Hur i hela helvete kunde det sluta såhär?! Hur i hela världen kunde jag bli moderlös?!?!

När?! Hur?! Varför?! För vilken mening?!

 

images-1

 

image

 

 

 

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>