Födelsedag

Jaha då har man fyllt år. Hela 20 år. Jag gjorde det för en vecka sen, den 17 mars. Jag hade tänkt skriva av mig lite då, men det blev lite sent och jag var jättetrött när jag och Micke kom hem från restaurangen.

 

Samtidigt som jag längtade efter dagen som var min så ville jag inte att dagen skulle komma. Lite glädje, mycket uppvakning, alldeles för mycket sorg, saknad, ledsamhet. Min dag, min födelsedag, men tankarna på min frånvarande mamma. Min mamma som i vanliga fall hade ringt mig på en tisdag (om jag inte bodde hemma förstås). Min mamma som lagt en hundring eller två på en present, som hon egentligen inte hade råd med. Min mamma med dålig samvete över att hon inte kunde ge mig mer. Men min mamma, som faktiskt gav mig allt som jag önskade och behövde (inte saker då).

Men jag såg det inte då, när jag var yngre än 16 och bodde hemma. Men nu vet jag bättre. Nu hade jag behövt be min mamma om ursäkt och tacka henne! Nu! Men det går inte?!  Varför inte då?! Jo folk påstår att hon är död!!!

 

Jag fattar det fortfarande inte!

 

Nu på lördag, 28 mars fyller hon år. 39 tror jag. Jag har liksom inte lika stor koll längre då hon inte lever…?! Jag hade så gärna velat kramat om henne och gett henne något betydelsefullt! Min lilla söta mamma!

 

Ikväll vandrade mina tankar iväg på mina bröder. En utav dom mest. Jag är så stolt! Jag är så glad över att jag har dom! Deras sätt att förmedla sin kärlek på får mig att le. Dom är för goa! Jag har insett det nu. Det är hjärtkrossande att min mamma inte får vara med i deras uppväxt! Det är hemskt att dom får växa upp utan en mamma!

 

Älskade ungar! ❤️

Älskade mamma! ❤️

IMG_4408

IMG_5282

IMG_5281

IMG_5217

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>