Framsteg?

Hallå folket!

Nu var det väldigt länge sen som jag skrev, ungefär ett halvår. Och ni ska veta att det har hänt mycket på det halvåret!

Jag har blivit singel, jag har fortsatt gå till psykolog fram till midsommar, jag har skaffat mig nya vänner, jag har varit ute och festat-och trivts bra i dessa miljöer, jag har blivit mer framåt, piggare, väldigt mycket gladare! Jag har för första gången fått känna på att få vara ungdom. Jag har helt enkelt mått bra. Vilket är jätteskönt men en konstig känsla. Däremot har jag i stort sätt inte tänk på mamma en enda gång. Vilket inte kan vara bra, men det tråkiga och dystra har liksom inte fått någon plats i mitt nya glada liv.

 

Men nu närmar sig hennes 3-årsdag. Så nu har hon kommit på tal, och varit något närvarande i tanken. Så jag tänkte att det kan vara nyttigt att skriva om det, så att jag måste tänka på henne. Men för stunden är det trögt. Jag kommer inte på vad jag ska skriva. Det kan ha och göra med att jag ligger hemma och är sjuk, jag orkar ingenting. Så jag får återkomma.

 

Ha det gott!

14256610_1262669653783927_1326284996_n

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Framsteg?

  1. Jag tror det bara är bra att du inte tänkt på henne hela tiden! Vi måste släppa taget och inte bara sörja. Låt henne finnas i ditt hjärta alltid och i dina tankar bara ibland <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>