Hennes födelsedag

I morgon, den 28 mars , skulle hon ha fyllt 41 år. Det är ofattbart. 41 är ju ingenting! Hon hade minst halva livet kvar att leva. 41 år till att vara närvarande med sina barn, vara med i deras uppväxt, ge dom kärlek, läxa upp dom, vara orolig, älska dom, bli stolt. Hon var absolut inte klar här på jorden och vi barn var verkligen inte redo att bli utan mamma så tidigt.

Jag tänker på henne alldeles för sällan. Jag vill inte. Det gör för ont. Tänker jag inte på henne eller inser att hon en gång i tiden har funnits och att hon nu är borta, då finns det inte. Men jag inser nu att jag inte har kommit över henne. Om man nu kan göra det?

Att neka och glömma är förmodligen inte det bästa. Men det är liksom allt eller inget som gäller. Vara glad och leva mitt liv, eller ständigt vara ledsen och deprimerad.

 

Det var inte länge sen som jag fyllde år. Nu slår det mig att jag har överlevt 4 födelsedagar utan henne. Hur har jag lyckats? Hur kunde tiden gå så fort?

 

BildBild 1

 

Från denna helgens födelsedagsfirande för släktens alla marsbarn

 

 

 

IMG_4408

 

Mammas sista födelsedag, 2013, 37 år gammal </3

 

DSC00407

 

Första eller andra födelsedagen ifrån oss

IMG_4458

Grattis på 41-årsdagen älskade mamma! <3

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Hennes födelsedag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>